Het team van F-act Pelvic Pain

 

Fetske Hogen Esch, algemeen directeur en eigenaar van F-act Pelvic pain Clinic B.V., is sinds 1991 gespecialiseerd in preventie, diagnostiek en behandeling van klachten in het gebied van buik, lage rug, bekken en heupen.  Ze is één van de pioniers in de bekkenfysiotherapie en behandelt sinds  begin negentiger jaren patiënten met chronic pelvic pain. Ze staat bekend als de Sherlock Holmes van de CPPS, en geeft regelmatig lezingen in binnen- en buitenland. Naast haar werkzaamheden binnen F-act is ze eigenaar van Bekkenfysiotherapie Hogen Esch. Bij de SOMT in Amersfoort was ze jarenlang verantwoordelijk voor de inhoud van de Master opleiding Bekkenfysiotherapie.

Branca Smit werkt sinds 2010 bij F-act, in 2015 rondde ze met succes de Masteropleiding bekkenfysiotherapie af. Branca is gespecialiseerd in het onderzoek van rug, bekken en heupen. Branca ziet de kleine details die het grote verschil kunnen maken. Ze weet als geen ander hoe ze een passend oefenprogramma moet  opstellen. Aan variaties geen gebrek. Ook voor triggerpointbehandeling bent u bij haar in goede handen. Opgeleid door Tim Sawyer (Stanford Protocol) weet ze precies waar ze naar triggerpoints moet zoeken. 

 

Elly Schuijt is vanuit haar expertise als bekkenfysiotherapeut en manueeltherapeut  een top specialist daar waar het gaat om moeilijke puzzels op het gebied van beknelde zenuwen.  Omdat Elly maar af en toe bij ons werkzaam is kunnen we haar inschakelen als aanvullend onderzoek t.a.v. gewrichtsblokkades of zenuwbeknelling noodzakelijk is. Elly is tutor in het derde jaar van de Master Bekkenfysiotherapie aan de SOMT en ze is verantwoordelijk voor de leerlijn lage rug/bekken/heup binnen het curriculum. Daarnaast is ze maat in een grote fysiotherapie praktijk in Heiloo. 


Marielle Koers is verantwoordelijk voor het secretariaat.