Behandeling

Met een diagnose alleen bent u er natuurlijk niet. We helpen u graag bij het verminderen en mogelijk oplossen van uw klachten. Dat kan op verschillende manieren:

Behandeling Bekkenfysiotherapie

U kunt bij ons behandeld worden in onze praktijk Bekkenfysiotherapie Hogen Esch. Dit is alleen mogelijk als u in de gelegenheid bent om regelmatig ons centrum te bezoeken voor een behandeling van 25 minuten. Deze behandeling valt onder het beroepscompetentieprofiel van de bekkenfysiotherapeut en wordt, als u aanvullend verzekerd bent, vergoed door de zorgverzekeraar.
Indien u niet in de gelegenheid bent om geregeld naar Enkhuizen te komen voor bekkenfysiotherapeutische behandeling dan verwijzen we u graag door naar een bekkenfysiotherapeut in uw eigen regio met speciale aandacht en interesse voor pijnbehandeling.

Individuele behandeling in de Pelvic Pain Clinic

Als u door ons in de pijnkliniek behandeld wil worden is dit natuurlijk  ook mogelijk.
We leveren maatwerk. Individuele behandeling kost 150 euro per uur. 

F-active All-in-One Programma

De ervaring heeft geleerd dat het effectief is om een diagnostisch consult te laten volgen door 6 uur individuele behandeling door onze pelvic pain experts. Wij behandelen u, geven uitleg over uw klacht en geven instructie over het zelf behandelen en omgaan met uw klacht. We geven u een veilig kader om zelf met oefeningen thuis aan het werk te gaan, al dan niet onder begeleiding van uw plaatselijke bekkenfysiotherapeut.

F-active All-in-One Programma:
Dag 1:  Diagnostisch Consult (maandagmiddag 13h00-17h00)  
Dag 2:  4 uur individuele behandeling en instructie voor self management
Dag 3:  2 uur individuele behandeling en instructie voor self management
Kosten 1500 euro.
In overleg kunnen altijd extra uren aan dit programma worden toegevoegd a 150 euro per uur

Telefonisch of Skype/FaceTime consulten

U kunt een consult boeken voor 50 euro per 25 minuten

De zorgverzekeraars vergoeden deze kosten momenteel nog niet.